Haberler

AA'ya "Umut Çınarı Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü"

AA'ya "Umut Çınarı Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü"

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı'na (AA), Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneğince, sosyal sorumluluk projelerine katkılarından ötürü "Umut Çınarı Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü" verildi.

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneğince kurulan Umut Çınarı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi törenle açıldı. 

Dünya Yaşlılık Derneği ile Dünya Markalar Derneğinin başkanlığını yürüten Umut Çınar, açılışta yaptığı konuşmada, dernek olarak daha önce de huzurevi açtıklarını hatırlattı. Çınar, "Şimdi de engellilerimiz için kendi adımızı verdik. Allah, hayırlara vesile etsin. İnşallah, daha birçok yeri yurt içi ve yurt dışında açacağız" dedi. 

- AA'ya ödül

Duaların okunmasının ardından düzenlenen ödül töreninde, sosyal sorumluluk projelerine destek sağlayan kişi, kurum ve sivil toplum örgütlerine plaket verildi.

AA'nın da Umut Çınarı Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü'ne layık görüldüğü törende Çınar, engelli, çocuk ve yaşlılara yönelik her türlü faaliyette Anadolu Ajansı'nı yanlarında bulduklarını belirterek "Anadolu Ajansı'na katkılarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi. 

Çınar'ın takdim ettiği "Umut Çınarı Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü"nü, AA Genel Müdürü Şenol Kazancı adına Proje Yönetim Müdürü Nezahat Kocabıyık aldı.

Kocabıyık, AA'nın 10 dilde yayın yaptığını ve 86 ülkede temsilcisi bulunduğunu anlatarak "Dünyanın önde gelen ajansları arasındayız. Türkiye'deki ve dünyadaki önemli gelişmelerin haber takibinin yanı sıra bu tür sosyal sorumluluk projelerine de elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz" diye konuştu. 


5 yıl önce yayınlandı.

Sosyal medya hesaplarımız

Bize Ulaşın

Karapürçek Mah. 454/1 Sokak No: 9 Altındağ/ANKARA

Telefon: 0(312) 376 81 81

Mobil: 05425485445

E-Posta: info@umutcinarlari.com

Çalışma Saatleri: 8:00 - 18:00

Uydu Haritası İle Adres Tarifi